Duikschool

Wil je leren duiken?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze ervaren instructeurs leren je in alle rust goed en veilig duiken. Met alle faciliteiten in huis en West-Europa’s mooiste duiklocaties op een steenworp afstand maken wij van jouw duikcursus een comfortabele en plezierige belevenis. Want (leren) duiken is vooral heel leuk!

  • Leren duiken met alle faciliteiten onder één dak
  • De mooiste duiklocatie’s dichtbij
  • Weinig reistijd van/naar duiklocaties
  • Professionele instructeurs
  • Duikcursussen voor beginners tot ervaren duikers
  • Ook voor kinderen
  • PADI duikbrevet halen
Duiker die instructie geeft

Leren duiken duikschool in Zeeland

Binnen onze duikschool geven we duikles volgens de richtlijnen van PADI, de grootste duikorganisatie ter wereld. En dat is niet voor niets. Niet alleen zal je duikbrevet wereldwijd worden erkend, je kunt hierdoor ook vertrouwen op de hoogste kwaliteit onderwijs, de beste lesmaterialen, professionele instructeurs en mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen als sportduiker.

Duikcursus PADI Open Water tot Divemaster

Je kunt bij ons terecht voor alle PADI-opleidingen. Vanaf het leren duiken (PADI Open Water)  tot letterlijk verdiepende en uitdagende duikcursussen. Geschikt voor beginners tot de meest ervaren duikers. Wacht niet langer en begin vandaag aan het avontuur

Duikschool Zeeland

Door de ligging van onze duikschool in Zeeland bieden we je de beste omgeving om te leren duiken. De omgeving van Tholen op de grens van Zeeland en Brabant biedt ook voldoende mogelijkheden om je duikcursus te combineren met een korte vakantie of lang weekend. Ook voor niet-duikende familieleden of vrienden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Maak de beleving compleet 

Bij Sub Ocean Services 

Begin met chatten!
💬Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?