Duikwinkel op Tholen

In onze goed gesorteerde duikwinkel op Tholen vind je alles voor het duiken. Van een maskerbandje tot een complete duikuitrusting. En niet geheel onbelangrijk: onze vakkundige medewerkers helpen je graag de juiste keuze te maken. Want wij hechten niet alleen aan een goede voorlichting, maar ook een uitstekende service en kwaliteit. Ook na je aankoop.

Welke merken verkopen wij?

Ons assortiment in de duikwinkel bestaat uit duikmaterialen waarmee we zelf ook graag duiken. In de winkel hebben we dan ook ‘s werelds beste merken. Onder andere duikapparatuur van Mares, duikpakken van Bare,  automaten en trimvesten van Aqua Lang, duikcomputers en duikmaterialen van Suunto en de prachtige Metalsub lampen. Voor de echte winterduikers hebben we van het merk Procean de droogpakken. Daarnaast voeren we nog enkele andere merken die zich in de duikwereld en voor ons als dealer ruimschoots bewezen hebben.

Duikshop voor Zeeland en West-Brabant

Duikwinkel en duikshop ZeelandDe duikshop van Sub Ocean Services is centraal gevestigd op  het eiland Tholen. Dat betekent niet alleen dat het prima uitvalsbasis is voor duiken op Tholen. De winkel is ook goed bereikbaar voor klanten uit West-Brabant, Zeeland en België. Niet gek dat Sub Ocean Services ook de duikwinkel is voor vele enthousiaste duikers uit Roosendaal, Bergen op Zoom, Steenbergen, Zierikzee, Goes, Antwerpen en Gent. De koffie staat klaar!

Nieuwe winkel!

We verwelkomen jullie graag in onze nieuwe winkel. Vol met nieuwe merken en met een nieuwe uitstraling. Een winkel waar wij zelf trots op zijn en waar we jullie graag verwelkomen. In onze winkel krijgt u advies op maat en helpen we u op weg naar een veilige duik!

Maak de beleving compleet 

Bij Sub Ocean Services 

Begin met chatten!
💬Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?