Leren duiken

Leren duiken begint met je Padi Open Water!

Misschien wilde je altijd al leren duiken. Ben je toe aan een nieuw avontuur. Of zag je een prachtige film over de onderwaterwereld en wil je dat nu wel eens met eigen ogen zien.  Leren duiken begint met je PADI Open Water Brevet. Dit duikbrevet wordt wereldwijd erkend. En met het duikbrevet op zak kun je (met een buddy) zelfstandig duiken. Hieronder vertellen we meer over deze duikcursus.

Voor wie?

Iedereen met een normale gezondheid en conditie kan deelnemen aan de duikcursus. Vanzelfsprekend heb je redelijke zwemvaardigheid. Om voor een PADI Open Water Diver duikbrevet in aanmerking te komen moet je wel minimaal 15 jaar zijn. Vanaf 10 jaar is het mogelijk om je Junior Open Water Brevet te halen.

Duiken voor kinderen

Kinderen vanaf acht jaar kunnen al proeven aan het sportduiken. Daarvoor heeft onze duikschool verschillende programma’s. Of het nu gaat om duiken als coole activiteit tijdens een kinderfeestje of om het halen van het heuse Junior Open Water duikbrevet. Het PADI Sealteam is een ontzettend leuk programma voor kinderen vanaf acht jaar.

Leren duiken met uw zoon of dochter?

Tegelijkertijd leren duiken met je dochter of zoon? Samen een ontzettende leuke en uitdagende cursus volgen? Graag kijken we met jullie naar de mogelijkheden om zowel als kind en volwassene de duikcursus te volgen.

Kleine groepen

Je krijgt bij ons duikles in kleine groepen. Hierdoor krijg je alle tijd en aandacht die je verdient. Zo leer je beter duiken.

Goede lessen

Onze instructeurs hebben veel ervaring in het lesgeven. Dat maakt dat jij snel leert. En de cursus nog veel leuker.

De duikcursus: theorie

Tijdens de PADI Open Water duikcursus krijg je een stevige theoretische basis. Je leert hierbij de basisprincipes van het duiken. We beloven dat het leren van deze theorie niet saai is. Wel uitdagend en af een toe best een beetje pittig. Het leren van deze theorie doe je door middel van zelfstudie (met aantrekkelijk boek en diverse video’s) en wordt getoetst tijdens de praktijklessen. Ook is het mogelijk je theorie online te volgen. Je nieuwe kennis wordt getoetst met een kennistoets.

De duikcursus: praktijk

Leren duiken doe je natuurlijk ook door te duiken! Tijdens de PADI Open Water Diver cursus maak je minimaal vijf zwembadduiken en vier buitenwaterduiken. In het zwembad leer je op het gemak de basisvaardigheden en leer je omgaan met de duikapparatuur. In het buitenwater worden deze duikvaardigheden herhaald en pas je ze toe. Daarbij heb je ook alle tijd om de wereld onderwater te ontdekken.

Leren duiken is leuk

Leren duiken is vooral heel leuk. Je duikbrevet halen bij Sub Ocean Services is daarnaast ook nog eens heel comfortabel. Met alle faciliteiten binnen handbereik en de mooiste duiklocaties dichtbij het duikcentrum. Samen met onze professionele instructeurs zorgen wij ervoor dat je goed en veilig leert duiken. Informeer nu gerust naar de mogelijkheden! We helpen je graag.

Maak de beleving compleet 

Bij Sub Ocean Services 

Begin met chatten!
💬Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?