Sint Annaland duiklocatie 73 & 73A

Duiken op de enige noordelijke duikplaats op Tholen

Dit is de enige duikplaats aan de noordzijde van het eiland Tholen. Maar duiken op Sint Annaland is een stukje rijden zeker waard. In 2015 is deze duikplaats geheel op de schop genomen,  hierdoor zijn er twee duik locatie direct naast elkaar gepositioneerd.
Voor die duiker die niet tussen de zonaanbidders het water in wilt gaan is er een aparte parkeerplaats aangelegd (zie voor de aanrijroute de plattegrond).

Duiken op locatie 73 Sint Annaland

Over het algemeen is het zicht op deze duikcorridor uitstekend te noemen. Wel dient men rekening te houden met de vele sportvaartuigen en een vrije opstijging is dan ook uit den boze. Er zijn hier twee mogelijkheden om te water te gaan: je kunt langs de dijk lopen totdat deze naar links buigt je komt dan op de duik stek 73A terecht of je kunt via het strandje te water gaan.
Als men via het strandje te water gaat komt men in een soort van kom terecht waar de boden bedekt is met verschillende oesterpartijen en losliggende stenen die prachtig begroeid zijn. Op deze plaats komen ook zeedahlia’s voor en opvallende grote kreeften.

Mooiste duikplaats Tholen

Sint Annaland is misschien wel de mooiste duiklocatie van Tholen. Bij ons staat de duiklocatie zeker in de de top-3 van mooiste op het eiland Tholen

Maak de beleving compleet 

Bij Sub Ocean Services 

Begin met chatten!
💬Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?