Introductie duiken 

Proefduik zwembad

Hoe het is om te duiken is bijna niet uit te leggen. Het ademen onderwater. Het gewichtloos zweven. De ultieme rust en het prachtige onderwaterleven. Je moet het ervaren. Een keer uitproberen? Maak dan een proefduik in het zwembad.
In een twee uur durende sessie maak je kennis met de duikuitrusting,  leer je de basisregels voor veilig duiken en ga je natuurlijk onderwater! Een ervaring die je niet zult vergeten. Het discover scuba-programma vindt plaats in het zwembad en is ook uitermate geschikt voor teambuilding, als groepsactiviteit of als actief verjaardagsfeestje. Geschikt voor personen vanaf 10 jaar met een normale gezondheid.

Proefduik voor kinderen

Voor kinderen vanaf 8 jaar bieden we de bubblemaker ervaring. Tijdens deze introductieduik zullen de kinderen veilig en op maximaal twee meter diepte ervaren hoe het is om onderwater te ademen.
Deelnemers hoeven geen uitstekende zwemmers te zijn, maar zich wel prettig voelen in het water. Ook zeer geschikt als verjaardagsfeestje!

Introductieduik buitenwater Zeeland

Heb je de smaak na een proefduik in het zwembad te pakken? Gaan de basisvaardigheden je goed af? Dan is er de mogelijkheid om onder leiding van een instructeur een introductieduik te maken op een beschutte locatie in de Oosterschelde! Informeer gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Maak de beleving compleet 

Bij Sub Ocean Services 

Begin met chatten!
💬Hulp nodig?
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?